Contact
Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov
office@hotelbelvederebv.ro
+40 268 415 575, +40735 404 169
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii

+40 268 415 575

BELVEDERE HOTEL & RESTAURANT Bine ati venit! BOOK NOW ARTĂ CULINARĂ Cele mai alese preparate culinare

DESPRE NOI

Este o mare onoare si placere din partea noastra sa va poftim ca invitati la Hotel Belvedere. Sunteti pe cale sa descoperiti un loc de exceptie, deasupra Brasovului, un loc in care ospitalitatea, eleganta si pasiunea pentru frumos se unesc in mod armonios, astfel incat dumneavoastra sa aveti parte numai de experiente unice si stilate.
Sunteți pe cale să descoperiți un loc în care ospitalitatea întâlnește promptitudinea iar eleganța se unește cu pasiunea într-o maniera stilată și unică.
Ospitalitate la înălțime

CAMERE BELVEDERE

Va invitam sa petreceti un sejur perfect la Hotel Belvedere, unde va oferim posibilitatea sa alegeti mai multe tipuri de camere. Fie ca veti alege spatiul generos al unui apartament, fie ca veti opta pentru intimitatea unei camere cu vedere la munte, va vom oferia garantia bunului gust, astfel incat aminitirea zilelor petrecute aici, sa va faca sa reveniti cu drag, ori de cate ori veti avea ocazia.

Toate camerele, decorate cu mult bun gust, cu ornamente rafinate si mobilier atent selectionat, sunt pregatite sa va ajute sa creati o poveste perfecta pentru sejurul dumneavoastra, fie ca este vorba de o escapada romantica sau cu familia, fie ca este vorba de o intalnire profesionala sau de afaceri.

Va invitam asadar sa va relaxati intr-o atmosfera calda si eleganta si noi va vom oferi garantia unui sejur perfect!

Confort 100%

FACILITĂȚI

Hotel Belvedere Brasov pune la dispozitia dumneavoastra camere dotate cu facilitati complete...
Piscină & terasă

RELAXARE

Pentru ca experienta dumneavoastra sa fie completa, am conceput, in cadrul complexului BELVEDERE, un spatiu dedicat celor care adora sa se bucure de beneficiile unei centru SPA...
Wifi

Free internet in fiecare camera.

Relaxare

Peisaje superbe care pot fi surprinse in albume foto personale.

Sala de conferinta

Capacitate de 40 locuri, dar oferim si posibilitatea de suplimentare pana la 100 locuri.

Delicii culinare la înălțime

ARTĂ CULINARĂ

În completare vă invităm la ultimul etaj al hotelului unde veți găsi restaurantul nostru. Decorat contemporan și elegant, Restaurantul Belvedere are dorința de a fi unic, prin cea mai frumoasă locație din Brașov, și mai ales prin bucătăria elaborata, sănătoasă și inovativă specifică unei abordări Haute Cuisine. Echipa de bucătari a restaurantului Belvedere condusa de maestru în artă culinară Chef Ioan Florescu s-a remarcat la cele mai grandioase competiții dedicate specialiștilor în gastronomie, fiind astfel cel mai premiat Restaurant Românesc din Europa.

Galerie foto

Fotografii cu detalii din camere, zonele de relaxare etc…